MatchBoox Tania Heimans

sinds 30-7-2022 11:33:54

  • Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken
  • Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken
  • Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken
  • Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken
Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken Grote foto matchboox tania heimans boeken overige boeken
prijs: € 6,95
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


17

Geïllustreerd door Sam Drukker

De gedachten en gevoelens van een vrouw op 17 jarige leeftijd.


Samenvatting:
’17' is het in volle vaart geschreven verslag van een meisje dat door niemand uit haar klas gevraagd is voor het eindexamengala. Desondanks besluit ze om op de avond van het feest toch naar school te gaan. Ze moet en zal in haar galajurk zichtbaar zijn op de groepsfoto die, voorafgaand aan het bal, genomen zal worden voor de ingang van het gebouw. Vastberaden en getergd klimt ze in een van de bomen die daarvoor straks het achtergronddecor zullen vormen… ’17’ is een verhaal over onaangetaste zelfwaarde en milde wraak. De schetsen van Sam Drukker illustreren het verhaal en brengen de klas in beeld waarin het meisje zat, maar tegelijkertijd geen deel van uit maakte. In het laatste plaatje krijgt de lezer zicht op de vertelster. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Sam Drukker Serie welke bestaat uit boeken van Elle van Rijn, Tania Heimans, Marion Pauw en Susan Smit.

 

Auteur: Tania Heimans (1969).

Tania Heimans is een Nederlandse schrijfster. In 2008 verscheen haar debuut Hemelsleutels dat lovend werd ontvangen en werd genomineerd voor de Academica Debutantenprijs en voor De Prijs der Brabantse Letteren. Haar debuut werd bovendien opgenomen in de literaire reeks Schrijvers van Nu. De vertaalrechten van haar veelgeprezen roman De huurmoeder zijn verkocht aan Duitsland en onlangs kwam haar roman De uitzonderlijke gave van William Praise uit. Momenteel werkt Heimans aan haar vierde boek, geeft ze lezingen, schrijfcursussen en is ze columniste voor het Eindhovens Dagblad. 

 

Illustrator: Sam Drukker (1957).

Sam Drukker is een Nederlandse kunstschilder en tekenaar. Drukker groeide op in Assen. Hij studeerde aan Academie Minerva (1977-1982) in de stad Groningen, waar hij les had van onder meer Matthijs Röling. Hij volgde daarnaast de Lerarenopleiding Ubbo Emmius (1978-1984) in Groningen. Drukker woonde en werkte na zijn studie in Parijs (1984-1985) en Amsterdam, sinds 1997 woont hij afwisselend in Barcelona en Amsterdam. Vanaf 1990 geeft hij les aan de Wackers Academie in Amsterdam. Drukker wordt als schilder gerekend tot de vierde generatie van De Groep en de onafhankelijk realisten. Hij was mede-oprichter van "Het Nederlands Portretschap" (1991). Voor Assen maakte Drukker in 1990 een Joods monument. 

 

Vormgever: Rolf Toxopeus (1960).

Rolf Toxopeus is medeoprichter van Joseph Playeau grafische ontwerpers. Sinds 1978 werkt hij regelmatig samen met Sam Drukker.


Wat zijn MatchBoox:
MatchBoox zijn in harmonicavorm gevouwen boeken in luciferdoosjes (5,3 x 3,6 x 1,2 cm). Handgemaakte kunstwerkjes van 20 minipagina's met teksten van gelauwerde auteurs en illustraties van gerenommeerde beeldend kunstenaars. Met een MatchBoox geeft u iemand niet zomaar een cadeau. U geeft uw familieleden, kennissen of relaties een klein kunstwerkje cadeau. MatchBoox zijn de luxe bonbons onder de cadeauboeken. Daarom verpakken we ieder luciferboek in een geschenkdoos en Series van vier in een verzamelcassette. Zoekt u een origineel cadeau? Geef dan een MatchBoox cadeau!
  Matchboox.com


SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8720618956798
 ● isbn_article_code: 8720618956798
 ● delivery: Verzenden
 ● deliverytime: 1
 ● primary_author: MatchBoox Tania Heimans
 ● version:
Kenmerken: Kopen in Brussel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 28901130 Meld aan Aanbod