BOEK "MEESTERLIJK ONTWAKEN"


sinds 2-10-2023 14:48:47


prijs: € 21,95
Locatie : Weelde (ravels)  (Antwerpen)

Kenmerken

Soort boek : Hardcover
Staat : Nieuw

Beschrijving

BOEK "Meesterlijk Ontwaken"
Auteur: Stephane Vanden Avenne
Nederlands Hardcover 9789464812435 26 september 2023 204 pagina's
In het boek ‘Meesterlijk Ontwaken’ geeft auteur Stéphane Vanden Avenne duiding aan de hectische tijd waarin wij momenteel leven.
Mensen hebben tijdens de corona-periode massaal gezien én gevoeld dat de waarheid er niet meer toe doet. Wereldwijd ontwaken mensen. Voor veel mensen is het lastig om te doorzien welke veranderingen dit met zich meebrengt.
Hierdoor kunnen wij ons alleen voelen en zelfs het vertrouwen in onszelf verliezen.
Dit boek biedt de lezer inzicht en steun om zich meesterlijk voor te bereiden op de periode die voor ons ligt. Tevens belicht de auteur enkele onderwerpen die men ons van jongs af aan via de media en school hebben aangeleerd.
De schrijver wil hiermee de lezer aanzetten om goed na te denken over de illusionaire wereld van de matrix waarin wij ons op dit moment bevinden.
Stéphane Vanden Avenne (1959) is een in België woonachtige auteur.
Met dit nieuwe boek accentueert Vanden Avenne het ontwakingsproces dat hij gedurende de laatste 3 jaar heeft ervaren
. Aan de hand van pakkende overpeinzingen deelt hij openhartig zijn inzichten om het bewustzijn van de mensen te verhogen.
Het boek is vanaf nu overal te koop :
Via mijn website : onze website
en op alle online boekensites zoals Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl, De Standaard Boekhandel, Fnac.be, Bookspot.be en nog vele andere
of bestel het boek door een mail te sturen met als vermelding
bestelling Boek Meesterlijk Ontwaken en jouw adres naar stephane.vanden.avenne@hotmail.com
Trefwoorden:
boek spirtiueel, boek esoterie en spiritualiteit, boek ontwaken, spiritualiteit, meesterlijk ontwaken, hartbrein, hart, brein, boeken over het brein, boeken over ontwaken, spiritueel ontwaken, ontwaking, innerlijk werk, zelfliefde boeken, non-fictie boeken, boeken actualiteit, nieuwe boeken, boekensite; boek online bestellen, spiritualeit en esoterie in boeken, lichtmijmeringen, licht en liefde boeken, boek jezelf helen, zelfhelend vermogen van de mens boeken, boeken genezing, boek cervicale dystonie, boek matrix, boek wet aantrekking, mindset, boeken over mindset, boek positief denken, boek positiviteit, boeken anders denken, boeken brein en hart connectie , boek over meesterlik ontwaken
Kenmerken: Soort boek: Hardcover, Staat: Nieuw, Kopen in Weelde (Ravels)


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 78892643 Meld aan Aanbod