The Dutchman'S Kitchen

sinds 23-5-2020 12:21:21

Grote foto the dutchman kitchen boeken hobby en vrije tijd
prijs: 
€ 9,70
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
The Dutchman'S Kitchen
Dirk-Jan Zonneveld, Zonneveld, D.-J.
9789026936715
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
the Dutchman's Kitchen Dirk-Jan Zonneveld leefde als Nederlander in New York en heeft de vraag 'Wat is typisch Nederlands eten?' ontelbare keren gehoord. Temidden van het woelige Amerikaanse leven heeft hij nooit een goed antwoord kunnen verzinnen, maar terug in Neder-land, gescheiden van Amerika door tijd, omgeving en oceaan heeft hij de ruimte om zijn visie op de Nederlandse keuken te defini n. De studie aan 'Dirk-Jan's universiteit van het leven in New York' duurde 7 jaar. Geen warenhuis of markt heeft 'Dutchman' Dirk-Jan in New York onbezocht gelaten. Zijn verlangen naar Nederland inspireerde hem tot nostalgische recepten met bijzondere twists. Proef de rijke smaak van talloze specerijen in de uitgebreide rijsttafel en droom weg bij een oer-Hol-landse appeltaart met kandeelsabayon. Maak kennis met de rijkdom van de Nederlandse keuken, be loed door de aangrenzende Noordzee en de Franse, Surinaamse en Indische keuken. En leer combineren met smaken, landen en ingredi en. Een culturele, historische en verklarende kijk op de Nederlandse keuken maakt dit boek uniek!
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Gebruikt
 ● ean: 9789026936715
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Dirk-Jan Zonneveld, Zonneveld, D.-J.
 ● sku: 431200401


Kenmerken: Kopen in Antwerpen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23950408 Meld aan Aanbod