SOS Piet 1


sinds 26-7-2022 03:17:43

Grote foto sos piet 1 boeken kookboeken
prijs: € 4,90
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

SOS Piet 1
Piet Huysentruyt
9789020974553

. Conditie: Goed. Editie: 32. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

Populaire tv-chef van culinair topniveau Piet Huysentruyt, alias de man die zijn volk leerde koken. TV-hit SOS Piet voor het eerst in boekvorm. Stap-voor-stap handboek vol praktische tips om veel voorkomende culinaire blunders te vermijden. Smakelijke en creatieve gerechten voor zowel culinaire linkerhanden als door de wol geverfde hobbykoks. Een kook- én kijkboek boordevol knappe foto's, in een vlotte lay-out gegoten.
De excentrieke chef-kok Piet Huysentruyt ontpopte zich met het tv-programma Sos Piet tot de chef die zijn volk leerde koken. Hij snelt iedereen ter hulp, lost alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog allerlei handige keukentips mee. Het programma is intussen een begrip geworden. Jong en oud, iedereen durft zich dezer dagen tot Sos Piet wenden wanneer het in de keuken fout dreigt te lopen. Dit boek bundelt de absolute toppers uit de televisiereeks. Piet gaat in detail in op alles wat kan fout gaan in de bereiding van typisch Vlaamse klassiekers. Hij heeft enkele van de meest voorkomende probleemgevallen op een rijtje gezet en dat levert telkens een mooi menu op. Bij de voorgerechten kiest hij voor onder andere tomatensoep met balletjes, scampi in look, kaaskroketten enzovoort. Bij de hoofdgerechten komen rodekool, witloof in de oven, steak béarnaise en vele andere aan bod. Als afsluiter gaat de aandacht naar gekende desserts zoals chocomousse, sabayon, crême brulée... Alle problemen die zich kunnen voordoen bij de bereiding, lost hij stap voor stap op.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 
Voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden vanuit ons magazijn in Rotterdam, Nederland. Bestellingen worden stevig verpakt.

Gratis verzending vanaf 4 boeken

SPECIFICATIES:

 ● condition: Gebruikt
 ● ean: 9789020974553
 ● isbn_article_code: 9789020974553
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Piet Huysentruyt
 ● primary_author: Piet Huysentruyt
 ● sku: 720700553


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29117529 Meld aan Aanbod