Opgaven 3 Boekhouden geboekstaafd


sinds 23-6-2022 09:09:40

Grote foto opgaven 3 boekhouden geboekstaafd boeken overige boeken
prijs: € 27,25
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Opgaven 3 Boekhouden geboekstaafd
Henk Fuchs, M.A. van Hoepen
9789001323530

. Conditie: Goed. Editie: 4. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.

De succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd bestaat uit drie delen. Deel 1 behandelt de algemene beginselen van het boekhouden, deel 2 de bedrijfsadministratie, deel 3 de verschillende facetten van de financiële administratie. In deze delen maakt de student tevens kennis met aspecten van automatisering. De belangrijkste wijziging in de vijfde druk van Boekhouden geboekstaafd 2 is de verdere integratie van de geautomatiseerde gegevensverwerking bij de behandeling van de diverse onderwerpen. Nadat van een onderwerp de handmatige aanpak is besproken, wordt steeds gewezen op de mogelijkheden bij inschakeling van de computer in het administratieve proces. Hierbij worden tevens verbanden met de logistiek en het administratieve proces aangegeven.
Het is geschikt voor elke gangbare methode van studie en zelfstudie. De boekhoudkundige stof komt tot leven omdat de theorie zo veel mogelijk is gekoppeld aan voorbeelden die zijn afgeleid van bestaande praktische situaties. In deze herziening is er ruim aandacht voor de wijze van administratie voeren bij dienstverlenende organisaties.
Rekeningstelsel
Helaas ontbreekt in het theorieboek Boekhouden geboekstaafd 2 het losse rekeningstelsel. U kunt een exemplaar downloaden op de site van de uitgever.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 
Voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden vanuit ons magazijn in Rotterdam, Nederland. Bestellingen worden stevig verpakt.

Gratis verzending vanaf 4 boeken

SPECIFICATIES:

 ● condition: Gebruikt
 ● ean: 9789001323530
 ● isbn_article_code: 9789001323530
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Henk Fuchs, M.A. van Hoepen
 ● primary_author: Henk Fuchs, M.A. van Hoepen
 ● sku: 772600586


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29107625 Meld aan Aanbod