Grote denkers over de toekomst


sinds 23-5-2020 12:21:24

Grote foto grote denkers over de toekomst boeken overige boeken
prijs: 
€ 3,70
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
Grote denkers over de toekomst
Wilberry Jakobs, Ida Overdijk
9789047703570
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Grote denkers over de toekomst Mijn vader overleefde Auschwitz en leerde me wat hoop is. Zonder hoop kun je niet overleven. Dat is niet emotioneel of gemakkelijk, maar diep humanistisch. - Dominique Moïsi, Frankrijks invloedrijkste politicoloog en schrijver van Geopolitiek van emoties Geef een stem aan de gematigde en vredelievende vertegenwoordigers van religies, in plaats van aan de opruiers. Daarin ligt de weg naar een betere samenleving. - Zainab Al-Suwaij, kleindochter van een Iraakse groot-ayatollah en oprichter van het American Islamic Congress Dit rijk geïllustreerde boek - met talloze stills uit de prijswinnende IKON tv-serie - biedt een 'inburgeringscursus tot wereldburger'. Acht visionaire denkers met uiteenlopende achtergronden komen aan het woord over onze tijd waarin het respectvol samenleven overal ter wereld onder druk staat. Het globaliseringsproces brengt met zich mee dat de relatie met de ander fundamenteler is dan ooit. Stromen migranten en vluchtelingen roepen angst en onzekerheid op. Vertrouwen in onszelf en in de ander is onontbeerlijk om goed met elkaar te kunnen leven. Wederzijdse afhankelijkheid is de realiteit geworden, omgaan met verschillen de nieuwe deugd. Hoe krijgen we die deugd onder de knie? De wereld volgens: Awraham Soetendorp, Charles Taylor, Antjie Krog, Ian Buruma, Susan Neiman, Nasr Abu Zayd, Jonathan Sacks, Zainab Al-Suwaij, Dominique Moïsi en Manuela Kalsky.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Gebruikt
 ● ean: 9789047703570
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Wilberry Jakobs, Ida Overdijk
 ● sku: 431200399


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23950412 Meld aan Aanbod