Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten


Grote foto geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten boeken overige boeken
€ 6,95
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten
J. van Amerongen, H Elling
9789031398768

Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 4. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

De beroepen van doktersassistent en praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk vereisen naast communicatieve en medisch-technische vaardigheden ook kennis van en inzicht in acute en chronische aandoeningen. Daarbij kan een gedegen kennis van medicijnen niet gemist worden. In dit boek worden na een algemene inleiding de meest gebruikte geneesmiddelen behandeld. Telkens worden daarbij, vanuit het perspectief van de doktersassistent en praktijkondersteuner, de voor de dagelijkse praktijk belangrijkste zaken voor het voetlicht gehaald. Zo kan de door een hulpvrager gebruikte medicatie bij een intake belangrijk zijn bij het bepalen van het spoedeisend karakter van een hulpvraag. Daarnaast is ook het geven van voorlichting en advisering over medicatie niet mogelijk zonder een goede kennis over de werking en toepassing van geneesmiddelen. Inhoudelijk is dit boek deels een actualisatie van het bestaande boek. Zo zijn ook de geneesmiddelengroepen per hoofdstuk, waarin per geneesmiddel de veel gebruikte ICPC-codes, geheel herzien. De ordening is, zoals in medische setting gebruikelijk, volgens orgaanstelsels. Wel lijkt het logisch om eerst de beide inleidende hoofdstukken door te nemen alvorens de specifieke leerstof te gaan gebruiken. Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten is bij uitstek geschikt voor doktersassistenten, praktijkondersteuners en degenen die daarvoor worden opgeleid.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Gebruikt
 ● ean: 9789031398768
 ● delivery: Verzenden
 ● sku: 414400059
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22977783

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.