De ontdekking van de hemel


sinds 23-5-2020 12:21:24

Grote foto de ontdekking van de hemel boeken literatuur
prijs: 
€ 3,40
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
De ontdekking van de hemel
Harry Mulisch
9789023461234
Kan veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.
De ontdekking van de hemel Hoorspel naar de roman van Harry Mulisch De verfilmde bestseller nu ook als hoorspel met de muziek van Henny Vrienten. De ontdekking van de hemel, het verhaal waarin de vriendschap van twee heel verschillende mannen een bijzondere rol speelt, is tegelijkertijd een ontwikkelingsroman, een avonturenroman, een misdaadroman en een liefdesroman, kortom 'een vrolijk spel, een ernstige grap' zoals Harry Mulisch het zelf noemde. Waar loopt de scheidslijn tussen hemel en aarde? Toeval bestaat niet. Teleurgesteld in de mens verlangt God de Stenen Tafels terug. De opdracht wordt gegeven aan een engel die deze missie moet zien te volbrengen door geschiedenis en gebeurtenissen te manipuleren. Regisseur Hans van Hechten is er knap in geslaagd de ingenieuze plot, over manipulatie van de historie en van genetisch materiaal, vorm te geven. 'Deze vrolijke grootse roman is een schitterende uiting van een krachtige verbeelding.' (John Updike - The New Yorker) Met Peter Blok, Rik Launspach en Saskia Temmink. 2–cd Hoorspel
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Gebruikt
 ● ean: 9789023461234
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Harry Mulisch
 ● sku: 461200312


Kenmerken: Kopen in Antwerpen



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23950413 Meld aan Aanbod